13 de març de 2022

GRÀCIES PER GAUDIR AMB NOSALTRES!

Inscripcions Cursa de la Dona Nayox

En línia

Inscripcions tancades

Presencial

Inscripcions tancades

Inscripcions Cursa de la Dona Nayox Infantil

En línia

Inscripcions infantils tancades

CURSA DE LA DONA NAYOX

Necessitem voluntaris! T’animes?

La figura del voluntari és una part fonamental de la Cursa de la Dona Nayox per a que l’esdeveniment tingui èxit. Si vols formar part del grup de voluntariat omple el formulari i ens posarm en contacte amb tu. Gràcies!

tot el que necessites saber

Cursa de la Dona Nayox

Reglament

Consulta tota la informació.

Mesures Covid-19

Mesures d’obligat cumpliment.

Recorregut

Plànol amb detall recorregut.

Recollida de dorsals

Horaris i localització de l’entrega de dorsals.

CURSA DE LA DONA NAYOX

Dos anys sense la cursa

Han estat dues edicions les que la pandèmia del Covid-19 no ens ha permès fer. Però, tenim moltes ganes de cursa, tenim moltes ganes de compartir els moments que ens ofereix la Cursa de la Dona Nayox! T’animes?

Testimonials

Què diu la gent

«Poder viure la Cursa de la Dona de Lleida col·laborant com a voluntària, et fa entendre el que és posar-hi ganes, esforç i estima per part de la gran família que son les GoGoGoRunners, en tot allò que es proposen i fan.

I què dir del dia de la Cursa? la resposta és senzilla, ja que la sensació que es té en el moment de córrer-la és del tot enriquidora en l’àmbit personal tant pel fet de saber que és per una bona causa com pel fet de FER SALUT!!

Cal tenir sempre ESPERIT DE LLUITA I SUPERACIÓ, no val a oblidar-ho.»

Elena C.

«Al març, Lleida es vesteix de color rosa. Torna la floració dels presseguers i torna la gran Cursa de la Dona. Més de 150 voluntàries hi col·laboren. Valors, esport, salut i solidaritat amb la investigació del càncer de mama.
Apta per a tothom: corredores, caminadores, passejadores i sí, i tant, els homes també hi són benvinguts. Pots apuntar-te per guanyar, per millorar marca, per passar un matí saludable, per completar la distància o per gaudir de la festa. Vine amb la teva parella, la família, els amics, sol, sola, acompanyat, acompanyada…
Tots tenim algú proper que s’ha hagut d’enfrontar a aquesta terrible malaltia. Per les que ja no hi són, per les que han sobreviscut, per les que el pateixen ara mateix i per les que, malauradament, el patiran en un futur. Per la Marta Santamaria i la seva lluita i, sobretot, el seu desig que ens el fem nostre: que mai més ningú hagi de passar pel que va passar ella. Hi ha coses que no les podem triar però col•laborar sí que és a les nostres mans.«

Fina M.

«Per mi la Cursa de la Dona és més que una cursa. És un ara i aquí, i si demà he de lluitar, ho faré sabent que no estic sola.»

Laia E.

Patrocinadors

Causa solidària

Col·laboradors institucionals

Col·laboradors

Estàs preparada?

Camina, corre, vine sola, acompanyada, fes de voluntària, …participa!

Call Now Button